Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren zorgen voor overlast op Schaatsbaan Middelburg

Toegevoegd: 30-11-2022, 16.55 uur
Jongeren zorgen voor overlast op Schaatsbaan Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Diverse mensen ondervonden woensdagmiddag overlast van jongeren bij de ijsbaan in Middelburg. De jongeren zijn op hun gedrag aangesproken. 


De politie kreeg in de loop van de middag het verzoek om naar de Markt in Middelburg te gaan. Daar zouden meerdere jongeren met onder andere vlaggenmasten aan het gooien zijn.

De politie heeft de jongeren aangesproken op hun gedrag. Daarnaast vraagt de politie van andermans spullen af te blijven en fatsoenlijk gedrag te vertonen zodat het een feestje blijft voor iedereen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (3-12-2022 om 16:57)
@wudefuk, helemaal mee eens! Een mes tussen je ribben krijgen als je er wat van zegt. Veel te soft tegenwoordig. Van een corrigerende tik is nooit iemand slechter geworden!
wudefuk (3-12-2022 om 09:45)
In gesprek gaan met ze? Zoals die arme jongeman 2 maanden terug in Vlissingen. Daar werd een ruzie sussen hem fataal. Naïef als je denkt dat praten met dit tuig nog iets uithaalt.
willem (3-12-2022 om 08:08)
Ditjes en Datjes: Ik noem het tuig. Mede door de ouders die hun kroost niet hebben opgevoed. Ik zeg niet dat het vroeger zoveel beter was. Maar we vernielden geen dingen van anderen--we zeiden thuis niet als een leraar ons een verdiend pak slaag gaven want dan zouden de ouders ons NOG eens straffen. De hele maatschappij is te soft en straffen mag niet want dan beschadig je het tere kinderzieltje. Lamenielachu--heb een sneetje in mijn lip. Aanpakken dat tuig--hoge boetes geven. En hun opvoeders er op aanspreken.
Zeeuws (1-12-2022 om 17:11)
@ditjes en datjes hier nog wat voor in je ideeënbus: ms kan jij dan mooi in gesprek met deze asociale jongeren en hun ouders om een stukje bewustzijn te creëren. Dan kan je gelijk vragen of ze hun kroost wat beter willen opvoeden en dat ze zelf lekker bij de ijsbaan mogen patrouilleren, zodat de maatschappij er geen last van heeft.
Ditjes en datjes (1-12-2022 om 16:18)
@cerebrus niet met vlaggenmasten maar ik.zal heus iets gedaan hebben wat niet mocht. @ edjetee En jij denkt dat jou mening toevoeging heeft voor de jeugd? Waar zijn alle voorbeeldige ouderen?
Edjetee (1-12-2022 om 15:11)
@ditjes en datjes: kinderen die met onder andere vlaggenmasten gooien, zijn geen kinderen meer, maar gewoon jongeren die zich als tuig gedragen. Daar moet streng tegen opgetreden worden, omdat de ouders dat niet doen. Aan jouw sociaal en psychologische woorden heeft niemand iets.
Cookie-instellingen beheren