Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Extra toezicht wegens overlast schaatsbaan Middelburg

Toegevoegd: 02-12-2022, 19.19 uur
Extra toezicht wegens overlast schaatsbaan Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Vanmiddag was de politie extra aanwezig rondom de schaatsbaan in Middelburg. Dit in verband met de overlast die hier de afgelopen tijd is ervaren. De politie is ook de komende tijd regelmatig aanwezig en agenten zijn daarbij ook extra alert op fietsers in het voetgangersgebied in de stad.


De laatste dagen is er veel overlast op en rondom de schaatbaan op de Markt. Direct op de openingsdag al moesten agenten meerdere keren naar de schaatsbaan om waarschuwingen uit te delen. Naar aanleiding van de overlast heeft de politie besloten meer aanwezigheid te tonen. De politie zal dit de komende tijd blijven doen.

Vandaag viel het de politie op dat er veel gefietst wordt in het voetgangersgebied in de stad. Hier zal daarom de komende tijd ook extra op gelet worden, zo meldt de politie. Politieagenten zullen vanwege het toezicht ook op de fiets aanwezig zijn in het voetgangersgebied. De politie vraagt hiervoor begrip.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws (6-12-2022 om 21:04)
@Tim Fakkeldij, 16:17u vroeg?! Het overkomt ons allemaal weleens hoor. No hard feelings ;)
Tim Fakkeldij (6-12-2022 om 17:15)
Sorry inderdaad niet goed gelezen, het was waarschijnlijk nog vroeg!
Laïsa (5-12-2022 om 18:01)
30-11-2022 - Jongeren zorgen voor overlast op Schaatsbaan Middelburg Tim Fakkeldij ik denk dat jij eerst eens goed moet lezen alvorens een comment te plaatsen dat je vol verbazing bent. Als je je verdiept had je die verbazing namelijk niet gehad.
Zeeuws (5-12-2022 om 06:56)
@Tim Fakkeldij, om maar met jouw eigen woorden te beginnen: vol verbazing lees ik jouw overhaaste conclusie. Dit artikel volgt nl. op het artikel van 30 november jl. van HV Zeeland. Onderaan dit artikel staat nl. de link naar dat ándere artikel....met een rede dus! Dus ja, de pot verwijt de ketel zullen we maar zeggen.
Tim Fakkeldij (4-12-2022 om 16:17)
Vol verbazing de reactie 's gelezen, maar waar staat in het artikel dat het jongeren waren, voor het zelfde geld zijn het oudere, er zijn zelfs oudere die wel eens iets doen wat verboden is. Eerst goed lezen, dan nadenken en dan pas reageren!
kees (3-12-2022 om 20:02)
Nou gezien de reacties waar blijft nu onze burgemeester?
Cookie-instellingen beheren