Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Extra toezicht wegens overlast schaatsbaan Middelburg

Toegevoegd: 02-12-2022, 19.19 uur
Extra toezicht wegens overlast schaatsbaan Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Vanmiddag was de politie extra aanwezig rondom de schaatsbaan in Middelburg. Dit in verband met de overlast die hier de afgelopen tijd is ervaren. De politie is ook de komende tijd regelmatig aanwezig en agenten zijn daarbij ook extra alert op fietsers in het voetgangersgebied in de stad.


De laatste dagen is er veel overlast op en rondom de schaatbaan op de Markt. Direct op de openingsdag al moesten agenten meerdere keren naar de schaatsbaan om waarschuwingen uit te delen. Naar aanleiding van de overlast heeft de politie besloten meer aanwezigheid te tonen. De politie zal dit de komende tijd blijven doen.

Vandaag viel het de politie op dat er veel gefietst wordt in het voetgangersgebied in de stad. Hier zal daarom de komende tijd ook extra op gelet worden, zo meldt de politie. Politieagenten zullen vanwege het toezicht ook op de fiets aanwezig zijn in het voetgangersgebied. De politie vraagt hiervoor begrip.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul Bartlett (3-12-2022 om 07:32)
Het is diep triest dat de politie toezicht moet houden bij een schaatsbaan in de stad, dit onopgevoede tuig van de richel moet achter slot en grendel tot ver na het nieuwe jaar, en daarna een enkelband, als je dan weer de fout in gaat, meteen een jaar onvoorwaardelijk de cel in, en tenslotte terug naar je land van oorsprong!!!
willem (3-12-2022 om 05:37)
sluit die knaapjes op tot 1 week na de feestdagen. toch te gek dat er alleen maar gewaarschuwd wordt. tevens de ouders een cursus opvoeding laten nemen. het mag nooit zo zijn dat een groepje tuig het straatbeeld gaat bepalen.
Jumbo (2-12-2022 om 22:58)
Vroeger stond er ook een schandpaal op de markt Van mij mag deze terug komen , zelfs meerdere naast elkaar
Ikke (2-12-2022 om 22:47)
En we weten allemaal welk soort die overlast veroorzaakt.
zeeuw (2-12-2022 om 22:16)
langlevende werkende ouders opvoeding is er niet meer .wel criminaliteit ze moeten gewoon de hongkbal knuppel er over halen
Cookie-instellingen beheren