Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt rechtmatige eigenaar fiets

Toegevoegd: 06-01-2023, 09.13 uur
De rechtmatige eigenaar kan zich melden via 0900-8844.
De rechtmatige eigenaar kan zich melden via 0900-8844.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politieagenten van het basisteam Walcheren zijn op zoek naar de rechtmatige eigenaar van een fiets die vannacht is aangetroffen na een melding van een medische noodsituatie.


Volgens de politie had de gebruiker van de fiets medische hulp nodig. De politie twijfelt er echter aan of de Cortina-tweewieler wel zijn eigendom was. "Naar aanleiding van het gedrag van het slachtoffer vermoeden wij dat de fiets niet van hem is", aldus de politie.

Controle in de politiesystemen heeft geleerd dat de fiets niet als gestolen geregistreerd staat, maar wellicht is deze toch van diefstal afkomstig. De politie roept de rechtmatige eigenaar daarom op om zich te melden. Tips zijn welkom via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (6-1-2023 om 16:56)
blijf het vreemd vinden dat mensen hun fiets niet als gestolen opgeven ,zelf al 2 fietsen opgegeven als gevonden, met sleutels er in en er komt niemand om
René Weststrate (6-1-2023 om 15:49)
Elke fietsenzaak heeft een registratie van elke verkochte fiets. Dus als er een sticker op de fiets zit wie de fiets geleverd heeft, is het een kleine moeite om de eigenaresse te vinden lijkt mij.
Johan (6-1-2023 om 12:59)
Misschien ben ik een beetje ouderwets maar als ik deze fiets zo zie, dan zou ik op zoek gaan naar een eigenaresse.
Cookie-instellingen beheren