Weerbericht:
Vandaag bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 11 km

Vechtpartij op Smalle Kade in Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2007, 19.50 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Omstreeks 00.40 uur vannacht meldde een passant dat er werd gevochten voor een cafe aan de Smalle Kade in Vlissingen.

Toen de Zeeuwse politie ter plaatse kwam zagen zij inderdaad een aantal mannen met elkaar bekvechten. Van een echt handgemeen was nog geen sprake, totdat er een 23-jarige man uit Moerkapelle uit het niets aan kwam gevlogen en tussen de schreeuwers in sprong.

Hij begon direct om zich heen te slaan. Een van de “bekvechters”, een 47-jarige Vlissinger, ging hierop in gevecht met de 23-jarige man. Beide mannen pakten elkaar vast en rolden van een trappetje zo de rijbaan op.

Hierop werden beide verdachten aangehouden wegens het verstoren van de openbare orde. De Vlissinger heeft op het bureau, na het afleggen van een verklaring, een boete gekregen. De man uit Moerkapelle is overgebracht naar Torentijd waar hij vanmorgen is verhoord door de politie.

Hij bekende zijn aandeel en krijgt een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren