Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Man doet vluchtpoging via luik politiebus

Toegevoegd: 06-05-2007, 19.55 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Rond 03.10 uur vannacht werd een 39-jarige Vlissinger door de Zeeuwse politie aangehouden, omdat hij een uitbater van een cafe aan het Bellamypark zou hebben bedreigd.

De man was lastig geweest naar een klant in de bar en was door de uitbater zijn kroeg uit gezet. Buiten gekomen bedreigde de Vlissinger de cafe-eigenaar. Dienstdoende agenten wilden de man toen overbrengen naar een politiecel in Torentijd.

De Vlissinger vond het, tijdens zijn vervoer in de arrestantenbus, nodig om het vluchtluik in de bus te openen. Vervolgens ging de verdachte via het luik op het dak proberen te klimmen. Dit gebeurde allemaal met een snelheid van rond de 120 kilometer per uur op de A58.

De agenten zijn direct gestopt en hebben de man terug in zijn stoel gezet en zijn doorgereden naar Torentijd. De man was, naar eigen zeggen, behoorlijk dronken en kan zich weinig tot niets herinneren van het voorval.

Hij verklaarde wel een droom te hebben gehad vannacht waarin hij “iets met een luik in een dak” mee had gemaakt…

Ondanks het feit dat hij dacht dat alles een droom was, mag hij toch de schade vergoeden aan het vernielde vluchtluik, want dat is aan diggelen gevallen op de A58.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren