Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie Goesenaren aangehouden bij vechtpartij

Toegevoegd: 06-05-2007, 20.02 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Gisteravond rond 19.30 uur ontstond een vechtpartij tussen drie Goesenaren (16, 21 en 17 jaar oud) op de Oranjedijk in Vlissingen.

De jongen van 16 had een woordenwisseling gehad met de 17-jarige. Dit is gesust doordat de 17-jarige wegliep, nadat hij een klap had gekregen van de 16-jarige. Even later had de 17-jarige het over het voorval met de 21-jarige Goesenaar.

Deze kon zich niet beheersen en liep op de 16-jarige toe en gaf hem een klap. Direct hierop werden beiden aangehouden door de politie. De 17-jarige is aangifte gaan doen van mishandeling. Toen alledrie de betrokkenen op het bureau zaten om hun verhaal te doen kwam er een bekende van het stel verhaal halen op het politiebureau.

Hij wilde de namen weten van de betrokken politieagenten. Omdat hij geen partij was in het geheel kreeg hij die niet en er ontstond een discussie. De jongen werd gesommeerd het bureau te verlaten en dat deed hij in eerste instantie ook.

Enige ogenblikken later kwam hij toch weer het bureau binnen en na drie keer vorderen of hij het bureau wilde verlaten is de eveneens 17-jarige Goesenaar aangehouden wegens lokaalvredebreuk.

Alle aangehouden verdachten krijgen een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren