Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man houdt kind gegijzeld in woning Sluiskil

Toegevoegd: 07-05-2007, 17.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Een 38-jarige man uit de gemeente Terneuzen heeft maandag zijn 6-jarige zoon urenlang gegijzeld gehouden in een woning aan de Middenstraat in Sluiskil.

Volgens buurtbewoners was het al sinds de ochtend onrustig rond de woning. De man zou 's ochtends zijn vrouw op straat hebben gezet. Even voor 13.00 uur haalde hij het kind op bij zijn grootouders. Daarna nam hij zijn zoontje in gijzeling.

De politie zette direct de omgeving van het pand af. Gezien de ernst van de situatie vormden justitie en politie direct een crisisteam. Ook werd de Regionale Ondersteunings Groep (ROG) van de politie ter plaatse gestuurd.

Aan het begin van de avond arriveerde een arrestatieteam. Dit team drong rond 20.15 uur de woning binnen via een zolderraam. De man en het kind werden vervolgens één voor één naar buiten gebracht. De man werd aangehouden. De twee zijn ongedeerd gebleven.

De oorzaak van de gijzeling ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren