Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Geen treinverkeer Zeeland in en uit door incident bij Kloetinge

Toegevoegd: 05-02-2023, 08.38 uur
Door: Eugène Harthoorn

KLOETINGE – Het treinverkeer Zeeland in en uit is voor enkele uren gestremd na een incident aan de Oostmolenweg bij Kloetinge. Bij het incident is een persoon overleden.


Meerdere hulpdiensten werden zondagmorgen omstreeks 07.55 uur naar de locatie van het incident gestuurd. Er bleek een aanrijding met een persoon te zijn geweest. Hulp bleek niet meer te kunnen baten.

De verwachting is dat het NS-treinverkeer Zeeland in en uit tot ongeveer 11.15 uur is gestremd. Prorail komt ter plaatse. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben een kort onderzoek uitgevoerd.


 

 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (6-2-2023 om 17:03)
Jan v G Als er elders in het land iets dergelijks zich voordoet dan riden de treinen ook niet dus het is niet iets wat alleeen Zeeland raakt.Bovendien is het niet iets wat dagelijk/wekelijks of maandelijks voorkomt.
Tijs Jan Duijm (5-2-2023 om 19:36)
Zolang er in Nederland nog zoveel tegenstand is tegen vrijwillige euthanasie zullen dit soort excessen plaatsvinden. Verdrietig voor machinist en nabestaanden. Veel sterkte gewenst
Vlissinger (5-2-2023 om 18:55)
Veel sterkte voor de nabestaanden en machinist etc. Het is te verschrikkelijk voor woorden dat deze zelfmoorden nog steeds plaatsvinden op het spoor. Eigenlijk zou er een soort airbagsysteem moeten komen die razendsnel opblaast zodra er iemand voor de trein springt.
Niet goed (5-2-2023 om 17:56)
Wanneer komt er beveiliging op het spoor zodat dit niet meer kan gebeuren?
Harry (5-2-2023 om 16:22)
Veel sterkte voor de conducteur en machinist, dan werk je op een rustige zondag, en dan overkomt dit je, Verder Familie vrienden ,verzorgers heel veel sterkte. Misschien is het een optie om Emergis te verplaatsen naar een plaats ver van de snelweg en het spoor, vaak is het spoor het doelwit bij de oostmolen weg. En aangezien er wel meer dingen verhuizen, die niet zo hard nodig zijn, zou het geen geld weggooien zijn wanneer Emergis verplaatst. Nogmaals alle betrokkenen heel veel sterkte.
iND (5-2-2023 om 15:29)
Sterkte voor de nabestaanden rip.
Cookie-instellingen beheren