Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieonderzoek naar overleden persoon Terneuzen

Toegevoegd: 22-02-2023, 08.49 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Deze woensdagmorgen is er aan de Scheldeboulevard van Terneuzen een overleden persoon aangetroffen. De politie doet onderzoek.


De overleden persoon werd tussen 07.00 en 08.00 uur aangetroffen aan de buitenzijde van de Scheldeboulevard. Direct werden de politie en de ambulancedienst ingeschakeld. Zij konden echter niets meer voor het slachtoffer doen. De brandweer is ter plaatse gekomen om het lichaam uit het zicht te onttrekken.

De politie heeft samen met de recherche en forensische opsporing onderzoek gedaan naar de identiteit van het slachtoffer en  naar de toedracht van het dodelijk incident. Omstreeks 10.00 uur is het onderzoek ter plaatse afgerond. De politie vervolgt het onderzoek elders.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rip (22-2-2023 om 09:16)
Sterke gewenst voor de nabestaanden...
Cookie-instellingen beheren