Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Onderzoek na vondst overleden persoon Vlissingen

Toegevoegd: 07-03-2023, 16.04 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie doet momenteel onderzoek in Vlissingen vanwege de vondst van een overleden persoon bij een flatgebouw. Vooralsnog lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf.


De hulpdiensten kregen de melding van het incident aan de Ruys de Beerenbrouckstraat rond 15.25 uur binnen. Naast de ambulancedienst werd ook een traumateam opgeroepen maar ter plekke bleek al snel dat de medici niets meer voor het slachtoffer konden doen. De politie heeft de omgeving afgezet. De brandweer heeft schermen en een tent geplaatst.

Volgens een woordvoerder van de politie wordt er rekening mee gehouden dat de persoon bewust van het flatgebouw is gesprongen, maar de recherche en medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing van de politie gaan nog nader onderzoek doen. Getuigen zijn door de politie opgevangen en hebben verklaringen afgelegd.
 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jo (11-3-2023 om 07:11)
Het was ook erg triest dat zoiets gebeurt van uit de flat.Maar waarom de reactie van dat het in Pauwenburg steeds gekker word??? En waarom dat het gebouw vervloekt word.?Ik vind het een raar gezegde.Wij wonen graag in Pauwenburg.En rustig.Maar waarom vervloekt..Dit kan altijd gebeuren.Overal.
anoniem (8-3-2023 om 19:33)
dit was mijn neef heel triest..
rene (8-3-2023 om 10:15)
gaat goed in pauwenburg word steeds gekker
Herman (7-3-2023 om 22:17)
Wat een vervloekt gebouw
pietje (7-3-2023 om 19:20)
supertriest......rip
Mira (7-3-2023 om 17:47)
We leven in een maatschappij die niet gemakkelijk is we zijn hard tegen elkaar men doet veel mee met de haastige maatschappij en als je dat net niet bent dan word je hard beoordeeld, ik hoef ook niet alles te willen nu. weinig hebben besef wat er in de ander omgaat en wil niet zeggen dat voor sommige een redding kan zijn als er mensen zijn die naar de ander omkijkt het enigste waar vele naar omkijken naar de ander is voor een middelvinger. Er zijn vele die in Financieel moeilijkheden zitten en komen en aan de buitenwereld het goed proberen te verbergen. Psychische hulp schiet ook te kort en helemaal in deze harde maatschappij zou de Psychische hulp op normale cappiceit het niet aan kunnen.
Cookie-instellingen beheren