Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zes maanden cel geëist vanwege ongewenste seks

Toegevoegd: 22-03-2023, 17.51 uur
Zes maanden cel geëist vanwege ongewenste seks
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft woensdag tegen een 28-jarige man uit Yerseke een celstraf van een jaar waarvan zes maanden voorwaardelijk geëist omdat hij tegen haar zin seks zou hebben gehad met een vrouw.


W. wordt ervan verdacht eind mei 2019 seks te hebben gehad met een vriendin die - zoals dat heet - 'in onmacht' verkeerde. De vrouw had, evenals de verdachte, de nodige drank op. Ook had ze drugs gebruikt. W. zou daarnaast GHB in haar wijn hebben gedaan. De twee gingen naar bed en bij het ontwaken had W. seks met de vrouw. Volgens de vrouw was dat tegen haar zin gebeurd.

Uitspraak op 5 april.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (23-3-2023 om 07:23)
@Jumbo Sorry hoor, maar volgens mij kan je de volgende keer de naam "Dombo" gebruiken, want het is lang geleden dat ik dit soort gezwets heb gelezen op de vroege morgen, jij met je alcohol, boom en aanklagen. Volgens mij is deze vrouw keihard gedrogeerd met GHB, met de intentie om haar te verkrachten. Chemisch castreren die loser....
Aha (23-3-2023 om 00:07)
Das waar @Jumbo toen ze wakker werd zat er een boom tussen de benen, vind dit meer geval met voorbedachte raden iemand drogere met de bekende maar ook beruchte rapedrugs oftewel verkrachting dat moet gestraft worden dit hoort niet in onze samenleving thuis.
Jumbo (22-3-2023 om 18:16)
Als je met je dronken en stonede harses tegen een boom aan rijd is dat ook tegen je zin , ga je dan de boom ook aanklagen ? Omdat je de volgende dag niet meer weet dat je in de auto bent gestapt ?
Cookie-instellingen beheren