Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie neemt jachtgeweer in na afschieten van zwanen Sluis

Toegevoegd: 24-03-2023, 10.55 uur
Politie neemt jachtgeweer in na afschieten van zwanen Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SLUIS – De wijkagenten van Sluis hebben donderdagavond een jachtgeweer in beslag genomen van een jager die twee zwanen afgeschoten had.


De politie kreeg de melding van twee bezoekers van de stad Sluis dat zij gezien hadden dat een man twee zwanen had afgeschoten. Agenten spoorden de eigenaar van het stuk land op. Na wat aandringen door de agenten, bekende de man dat hij twee zwanen had geschoten.

De politie heeft het jachtgeweer in beslag genomen en een proces-verbaal opgesteld. Door deze actie dreigt meneer zijn jachtakte ook kwijt te raken. De politie heeft de zwanen meegenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (24-3-2023 om 12:11)
wat een laf persoon ,hoop dat hij zijn straf krijgt hoe dan ook ,dit kan gewoon niet,blijf met je poten van een dier af walchelijk dit het zijn zulke mooie dieren
Bram (24-3-2023 om 12:01)
Wat een vieze laffe rotstreek ze moeten die vent binnensteken, en voor Johan... een Zwaan is een dier, alleen mensen zijn beesten.
Sonja (24-3-2023 om 11:56)
jachtacte nooit meer teruggeven, verdient ie niet meer !
Johan (24-3-2023 om 11:45)
Een zwaan is een prachtig beest maar hij vreet wel je hele land kaal. Net nu al het gezaaide begint op te komen, komen de zwanen naar je land om alles wat bovenkomt plat te trappen en op te vreten. En je staat er versteld van hoeveel zo'n beest op een dag eet....
john (24-3-2023 om 11:25)
Hoe ziek kan je zijn
jacob (24-3-2023 om 11:14)
Walgelijke kerel hoop dat hij zwaar gestraft wordt. Deze mooie dieren vermoorden dan ben een enorme kl....zak. Zulke lui verdienen maanden cel.
Cookie-instellingen beheren