Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Betonnen muur valt op shovel in Westdorpe

Toegevoegd: 05-04-2023, 09.51 uur
De brandweerlieden konden de beknelde snel bevrijden.
De brandweerlieden konden de beknelde snel bevrijden.
© Foto: brandweer Axel
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE – Een persoon is woensdagmorgen met de schrik vrijgekomen bij een bedrijfsongeval aan de Finlandweg in Westdorpe. Er zou een muur omgevallen zijn.


De melding van het bedrijfsongeval kwam omstreeks 07.20 uur binnen bij de meldkamer. Direct werden de brandweer van Axel en Mauritsfort, de politie en ambulancedienst met spoed ter plaatse gestuurd. Ter plekke bleek dat een betonnen muur was omgevallen en op een shovel was beland. De brandweer laat weten dat het slachtoffer mechanisch was bekneld.

De brandweerlieden konden het slachtoffer snel bevrijden. Volgens de woordvoerder van de politie is er niemand gewond geraakt bij dit ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren