Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verwarde vrouw loopt in Goes met mes over straat

Toegevoegd: 09-04-2023, 09.02 uur
Verwarde vrouw loopt in Goes met mes over straat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Agenten hebben zaterdagmiddag aan de Ruisdaelstraat in Goes een 25-jarige vrouw uit Stellendam overmeesterd. Ze liep in verwarde toestand met een mes op straat.


De politie kreeg rond 12.50 uur een melding dat er een vrouw op straat zou lopen met een mes. Volgens omstanders kwam ze verward over. Toen agenten ter plaatse kwamen kregen ze geen contact met de vrouw. In eerste instantie dreigde ze zichzelf iets aan te doen. Vervolgens liep ze met het mes op de agenten af. Daarop hebben de dienders hun stroomstootwapen en pepperspray gebruikt om de vrouw te overmeesteren.
 

De vrouw is ter plaatse door een ambulance nagekeken en vervolgens overgebracht naar de instelling waar ze verbleef.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bennie (9-4-2023 om 20:23)
Het probleem doet zich voor bij Emergis zelf en ook de ambulante hulp van Emergis, Te weinig personeel, begeleiding die hun D**ck achterna lopen bij een knappe verwarde vrouw. Woon al 2 jaar naast zo'n verward mens. Kan goed praten en de zaak omdraaien de begeleiding trapt er in. Wie houd wie voor de gek? Zelf koste mij dit als een hart en herseninfarct, puur van de stress, Ergenis kan niks doen en de politie ook niet. sorry voor de boze reactie, maar ik zit er mooi mee.
Jtg (9-4-2023 om 15:15)
Allemaal verwarde mensen daar toch, geintje wellicht ontsnapt uit emergis of verdwaald toen ze uit keuken daar kwam over t spoor hoe dan ook is en blijft het zonde voor zon jong persoon zo verpest hopelijk komt ernog iets van terecht met juiste&nodige begeleiding.
Anoniem (9-4-2023 om 12:47)
Ook niet verwarde personen lopen tegenwoordig met messen op zak. Zelfs 13/14 jarigen. Om “stoer” te zijn. Hopen dat mw de zorg krijgt die zij nodig heeft. Zelfs niet eerder opgenomen personen kunnen verward raken…..
R (9-4-2023 om 11:17)
@ Joris ,ga jij tijdens je uitje ook op pad met n mes? Persoon heeft idd hulp nodig dat blijkt ,maar de inschatting van de behandeling nu is toch niet best als een dusdanig instabiel persoon met n mes rond kan lopen.
Joris (9-4-2023 om 09:47)
@Jochem St Arduin: Ik weet niet wat dit met de bouw van instellingen te maken heeft. Deze mevrouw verbleef vermoedelijk in Emergis en is tijdens een uitje door de stad, misschien te veel prikkels, verward geraakt. Hopelijk komt ze weer in het juiste spoor met hulp van de deskundigen in Kloetinge en kan ze haar leventje weer oppakken.
Jochem St Arduin (9-4-2023 om 09:19)
Ik dacht dat de bouw nog niet gestart wasvan de instellingen? Begint goed.
Cookie-instellingen beheren