Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Watersporters in problemen op Veerse Meer

Toegevoegd: 21-05-2023, 12.05 uur
De KNRM kwam de afgelopen dagen meerdere keren in actie.
De KNRM kwam de afgelopen dagen meerdere keren in actie.
© Foto: KNRM Veere
Door: Roland de Jong

VEERE - Op het Veerse Meer zijn de afgelopen dagen meerdere keren watersporters in problemen gekomen. Redders van de KNRM kwamen daarom meerdere keren in actie.


Dinsdag liep aan het begin van de avond een vaartuig aan de grond. Vrijdag moesten de redders meerdere keren in actie komen. Eén van de vaartuigen had motorproblemen, een ander vaartuig liep bijna op de stenen. De KNRM kwam met spoed in actie toen een vaartuig een serieuze lekkage bleek te hebben.

De Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij ontvangt geen subsidies en is volledig afhankelijk van sponsors en donateurs. Het grootste deel van de redders is vrijwilliger.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommy (21-5-2023 om 14:05)
Wel jammer dat de reddingsmaatschappij misbruikt wordt als sleepdienst. Ik heb eens motorpech gehad net voor Hansweert en toen moest Polderman mij komen slepen รก heel veel euro's per uur.
Jaap (21-5-2023 om 12:29)
Het zoveelste incident al op het Veerse Meer terwijl het hoogseizoen nog moet beginnen, dat belooft wat de komende maanden en toch maar doorgaan met het uitbreiden van het aantal ligplaatsen in de jachthavens, chapeau, fantastisch beleid!
Cookie-instellingen beheren