Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Groep jongeren veroorzaken overlast Slangenburg Vlissingen

Toegevoegd: 24-05-2023, 21.43 uur
Groep jongeren veroorzaken overlast Slangenburg Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een groep jongeren heeft woensdagavond in Vlissingen voor ‘veel’ overlast gezorgd. De politie heeft één persoon aangehouden.


De politie werd in de loop van de avond opgeroepen voor ongeregeldheden aan de Slangenburg in de wijk Bossenburg. Volgens de politie zouden de jongeren voor overlast hebben gezorgd en een persoon hebben mishandeld. Ook is er met containers gegooid en zijn er een autoruit en een schutting vernield.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Er is één aanhouding verricht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (29-5-2023 om 04:42)
kinderen maken kan iedereen. maar ze opvoeden--ho maar. van bepaalde culturen mogen jongens alles en worden zelden gestraft als ze over de schreef gaan. ik was geen lieverdje en als ik van een leraar een verdiende draai om mijn oren kreeg had ik het lef niet om die leraar klootzak of hufter te noemen en zei er thuuis niets van want dan kreeg ik nog een pak slaag. als een leraar een oer vervelend ventje maar EEN verdiende tik geeft komt pa even later verhaal halen. geef MIJ maar de oude tijd--toen was een leraar iemand die je respecteerde. de poilitie moet veel harder kunnen optreden tegen puur tuig--desnoods de lange lat er overheen. respect moet je er in rammen--flut haltstrafjes worden weggelachen
R (25-5-2023 om 19:42)
Waar is de tijd gebleven dat je van de buurman op je flikker kreeg en het thuis vertelde,en dus thuis nog n keer op je flikker kreeg omdat de buurman gelijk had.
pietje (25-5-2023 om 19:34)
de multi cultie, begint minder te worden
P (25-5-2023 om 19:17)
En voor de jongens en meisjes die hierbij betrokken zijn en dat niet willen .Neem gewoon afsand! Is niet het eind van je leven. Praat er over met mensen die je vertrouwd en laat anderen niet jouw toekomst verzieken alsjeblieft.
P (25-5-2023 om 17:41)
Ik wil dit toch even kwijt. Iedereen die het gelijk zonder pardon op het ouderschap gooit moet toch eens even goed afwachten hoe het met zijn eigen kinderen gaat en wat zij uitspoken. Wat al eerder gezegd is. Groepsgedrag is gevaarlijk en daar is goeie comunnicatie voor nodig. Is altijd zo geweest en zal zo blijven. Ieder goed opgevoed kind kan naar aanleiding van zijn of haar karakter de fout ingaan door groepsdruk. Dus hoe zeer ik dit gedrag ook afkeur en hooo dat deze gasten bij zichzelf ter rade gaan waar ze mee bezig zijn. Van mij krijgen ze ook een enorme schop onder hun hol bij dit gedrag. LEG HET NIET ALTIJD BIJ DE OUDERS ALS EXCUUS AUB.
jan uit Vlissingen (25-5-2023 om 17:30)
De buurt Bossenburgh, heeft nu zelf last gehad van hun jongeren. Wordt dus een stuk makkelijker voor de buren om de ouders van dat gespuis aan te spreken op hun opvoeding en het daarop volgende gedrag van hun spruiten.
Cookie-instellingen beheren