Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man gooit molotovcocktails op terras, politie zoekt verdachte

Toegevoegd: 11-07-2023, 12.13 uur
Man gooit molotovcocktails op terras, politie zoekt verdachte
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

ZIERIKZEE - Op 24 Juni werden er meerdere molotovcocktails gegooid op een terras van een café in Zierikzee. De politie is op zoek naar de dader en verspreid een signalement.


Volgens de politie zou de gezochte man omstreeks 04.00 uur met molotovcocktails gegooid hebben. De man zou tussen de 30 en 45 jaar oud zijn. Hij heeft een breed postuur, blanke huidskleur en een volle baard met snor. Hij zou zijn vergezeld door een vrouw. 

"Mochten er mensen zijn die iemand herkennen in dit signalement en deze situatie horen wij dat graag", laat de politie weten. Dit kan via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (11-7-2023 om 13:04)
Getuigen die 24 juni iets gezien hebben? Wellicht had dit signalement iets eerder verspreid kunnen worden door de politie....... Overigens; wat voor een idioot ben je wanneer je molotovcocktails op een terras gooit! Hopelijk lukt het om de dader te vinden en een gepaste straf te laten ondergaan.
Cookie-instellingen beheren