Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 345 km

Uitslaande brand in meerdere woningen Bruinisse

Toegevoegd: 03-12-2023, 16.35 uur
De brand woedt in drie woningen.
De brand woedt in drie woningen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

BRUINISSE - De brandweer is zondagmiddag ingezet voor een grote brand aan de Acacialaan in Bruinisse. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) staan er meerdere woningen in brand.


De brandweer werd omstreeks 16.15 uur opgeroepen voor de melding van een mogelijke woningbrand. Al vrij snel werd er opgeschaald naar een grote brand. Meerdere eenheden van de brandweer kwamen met spoed ter plekke

Ter plaatse bleek dat er sprake was van een uitslaande brand. Deze brand woedde in een drietal woningen op de bovenverdieping. De Veiligheidsregio heeft nog niet laten weten of er nog personen in de woningen aanwezig zijn. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren