Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 376 km

Bommelding voor schip op weg naar Antwerpen

Toegevoegd: 26-12-2023, 12.55 uur
Bommelding voor schip op weg naar Antwerpen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Een schip wat onderweg was naar Antwerpen moest maandag gedwongen voor anker voor de Zeeuwse kust. Maandagavond kwam een bommelding binnen over het schip. 


De MSC Bhavya V werd gedwongen om voor anker te gaan op de Noordzee. Het schip zou via de Westerschelde naar Antwerpen varen. Er zou zich een bom zich in een auto bevinden die aan boord van het schip staat, aldus de Vlaamse zender VRT. De bom zou tot ontploffing worden gebracht bij aankomst in de Antwerpse haven. 

Vorig jaar in december werd er ook al melding gemaakt van een bom aan boord van een schip. Het betrof toen de MSC Lorena. Toen na grondig onderzoek werd geconcludeerd dat er geen bom aan boord was, mocht het schip alsnog doorvaren nadat het een week voor de kust van Breskens voor anker had gelegen. Later werd ruim 2.400 kilo cocaïne aan boord gevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (26-12-2023 om 13:18)
Zeker weer een Bom Volle Drugs lading netals in het geval van Lorena! Raar dat er toen naar een bom is gezocht die niet werd gevonden maar op de plek van bestemming wel 2400 kilo verderfelijk spul.
Cookie-instellingen beheren