Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand De Blaauwe Hoeve Truffinoweg Hulst

Toegevoegd: 11-01-2024, 09.30 uur - Update: 11-01-2024, 10.07 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij ZorgSaam-locatie De Blaauwe Hoeve aan de Truffinoweg in Hulst is donderdagochtend brand uitgebroken. Eén persoon ademde rook in en moest worden behandeld door de ambulancedienst.


Rond 09.00 uur werd melding gemaakt van rookontwikkeling in één van de apartementen van het complex. De brandweer schaalde op naar middelbrand en rukte uit met twee blusvoertuigen en een hoogwerker. Toen de eerste brandweerwagen arriveerde, bleek er daadwerkelijk brand te woedden. Er was toen niemand meer in het appartement aanwezig.

Nader onderzoek wees uit dat in een magnetron iets in brand had gestaan. De situatie was echter snel onder controle want rond 09.20 uur was de brand al uit. Een bewoner ademde rook in en daarom werd voor de zekerheid een ambulanceteam gewaarschuwd. Na controle bleek geen verdere behandeling in het ziekenhuis noodzakelijk te zijn.

De brandweer is bezig het pand te ventileren. Stichting Salvage is opgeroepen om te helpen bij het afhandelen van de schade.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren