Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Verlenging celstraf in verkrachtingszaak

Toegevoegd: 12-01-2024, 19.07 uur
Verlenging celstraf in verkrachtingszaak
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Twee mannen in de leeftijd van 27 en 32 jaar, die ervan worden verdacht  eind maart vorig jaar samen een vrouw te hebben verkracht blijven voorlopig achter de tralies.


Een verzoek van de verdediging om de mannen, I. S. (32) en S. H. (27) hun berechting in vrijheid te laten afwachten of te schorsen uit hun voorlopig hechtenis werd door de rechtbank afgewezen. De zaak tegen beide mannen wordt mogelijk 22 maart inhoudelijk behandeld.

De vrouw, met een voorliefde voor asielzoekers, kreeg die dag bezoek van beide mannen. Dat ze seks met I. had, zou met haar toestemming zijn gebeurd; ze had in ieder geval geen 'nee' gezegd. Met de andere man zou ze absoluut geen seks gehad willen hebben en had 'nee' gezegd. Omdat hij geen Nederlands sprak en zij geen Arabisch had hij dat waarschijnlijk niet begrepen. Volgens de vrouw had I. haar na de seks stevig beetgepakt, op het bed geduwd, waardoor S. alsnog (gedwongen) seks met haar had.

   

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (12-1-2024 om 23:26)
Ze wilde dus wel seks met I. maar niet met die ander en dan vraag ik mij af of ze eerst wel van plan was om seks te hebben met twee mannen maar dat ze die ander niet aantrekkelijk genoeg vond? Ook de voorliefde voor asielzoekers is erg vreemd. Verkrachting is logischerwijs nooit goed maar zij zoekt waarschijnlijk wel deze riskante situaties op met haar voorliefde voor al die mannen. Je hebt ook gestoorde somatisch narcistische vrouwen die mannen haten en deze mannen gebruiken voor aandacht dmv seks (voor complimentjes hoe knap ze wel niet zijn) om ze vervolgens vals te beschuldigen. Of dat hier ook van toepassing is weet ik niet. Misschien zou een psychologisch onderzoek uitkomst kunnen bieden, want zo'n gek verhaal hoor je niet vaak.
Karel (12-1-2024 om 19:55)
Dat ze seks met I. had, zou met haar toestemming zijn gebeurd; ze had in ieder geval geen 'nee' gezegd. Hoe idioot klinkt dit. Zo lang er geen 'nee' gezegd wordt, wordt er vanuit gegaan dat het oké is?? Omgekeerde en geschifte wereld.
Cookie-instellingen beheren