Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt na toename scooterdiefstallen

Toegevoegd: 18-01-2024, 13.22 uur
Politie waarschuwt na toename scooterdiefstallen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie signaleert op Walcheren een toename van het aantal scooterdiefstallen en roept eigenaren van bromfietsen daarom op om extra voorzichtig te zijn.


Volgens de politie zijn deze maand al meer dan tien scooterdiefstallen gemeld. De politie roept daarom op om extra voorzichtig te zijn en scooters waar mogelijk op een goed verlichte plaats te stallen. Ook wordt aangeraden een goed kettingslot te gebruiken en verdachte situaties direct te melden via het alarmnummer 112.

Mocht u onverhoopt het slachtoffer worden van diefstal, dan raadt de politie op om altijd aangifte te doen. "Vermeld bij de aangifte waar het gebeurd is en in welke periode de diefstal plaatsvond. Vermeld ook welke acties u zelf heeft ondernomen. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken naar camera's en getuigen", zo adviseert de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (18-1-2024 om 16:17)
Dus burgers ,lost het zelf maar op.
Advies man (18-1-2024 om 15:48)
Ik wil je graag informeren dat elektronische sloten mogelijk niet voldoende beveiligd zijn en het risico op hacken met zich meebrengen. Het wordt aanbevolen om over te stappen op traditionele sleutels voor een betere beveiliging.
Cookie-instellingen beheren