Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
-->

VRZ: Parkeer je auto buiten afgezet gebied in Goes en Kloetinge

Toegevoegd: 07-02-2024, 19.41 uur
Een aantal woningen is afgezet vanwege aanwezigheid van asbest.
Een aantal woningen is afgezet vanwege aanwezigheid van asbest.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KLOETINGE – de veiligheidsregio roept om geen auto’s te parkeren in het afgezette gebied in Goes en Kloetinge. Ook rijden er nog steeds geen treinen.


Vanavond maakt een gespecialiseerd bedrijf zoveel mogelijk de paden, straten en stoepen schoon ten noorden van het spoor (Patijnweg en Westeinde). In dit gebied ligt nog steeds asbest dat afkomstig is van een brand aan het Westeinde in Kloetinge. Donderdagochtend wordt vroeg gestart met het schoonmaken aan de zuidkant van het spoor, bij de Breitnerlaan en de Willem Zeleeweg. Ook zullen dan daken en tuinen worden onderzocht op de aanwezigheid van asbesthoudend materiaal. Daarom roept Veiligheidsregio Zeeland op om buiten deze straten te parkeren en lopend naar huis te gaan.

Ook het spoor wordt momenteel nog gereinigd. Dit heeft enige vertraging, waardoor er nu pas om 22.30 uur weer wordt gereden met treinen.

Gemeente Goes heeft de omgeving buiten het afgezette gebied schoongemaakt met veegwagens. Mocht u toch nog roetdeeltjes vinden, neem dan contact op met gemeente Goes via 0113-249600.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (9-2-2024 om 14:11)
Waarom is de asbest mog steeds niet overal weg? Vanaf dat bekend wetd dat het weg moest hebben wij meteen een bedrijf gebeld. Waarom wachten tot het laatst. Je ziet ni wat er gebeurd
Yep (8-2-2024 om 18:51)
@Zeeuws meisje, de verantwoordelijke overheden reageren , helaas super traag.....
Zeeuws meisje (7-2-2024 om 19:55)
Ik vraag me serieus af ... Vanmorgen tijdens en na de brand reden de treinen toch gewoon.. hebben die dan geen asbest over heel het traject verspreid?? Neemt niet weg dat het heel heftig is. Sterkte voor de eigenaar.
Cookie-instellingen beheren