Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij controle rond winkelcentrum TREF Middelburg

Toegevoegd: 09-03-2024, 17.48 uur
Boetes bij controle rond winkelcentrum TREF Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Rondom het winkelcentrum TREF in Middelburg is zaterdag handhavend opgetreden. Naast dat er 25 waarschuwingen werden uitgedeeld, werd ook 12 keer een boete uitgeschreven.


De controle werd uitgevoerd door handhavers van de gemeente Middelburg. Zij handhaafden in het voetgangersgebied bij het winkelcentrum aan de Pottenbakkerssingel. In totaal 25 personen kregen een waarschuwing omdat ze hun fiets niet op de juiste plaats stalden. Bij het winkelcentrum geldt namelijk deels een parkeerverbod.

De handhavers schreven ook 12 bekeuringen uit. In alle gevallen ging het om personen die fietsten in het voetgangersgebied.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (11-3-2024 om 07:29)
Nou Charlotte wat een errugge reactie zeg. Doe normaal deze mensen proberen de buurt fijn te houden voor het winkelend publiek. Waar jij misschien niet toe behoort maar degene is die het voor die mensen onprettig maakt met vrienden en vriedinnen
Stephan (11-3-2024 om 06:56)
@Charlotte: waarom zo denigrerend over handhavers, zij hebben die regels niet bedacht en doen net als jij hun werk (althans, ik neem aan dat je werk hebt). Maar laten we vooral zelf bepalen wat wel en niet goed is, regels zijn tenslotte zo overbodig. Tegenwoordig lijken toch steeds meer mensen vooral met zichzelf bezig te zijn en het nodig vinden om kritiek te hebben op anderen. Maar reageer je zo omdat je ook een boete hebt gehad?
Klaas vaak (11-3-2024 om 06:23)
Dit zijn toch trieste dingen… lekker de belasting ophogen omdat je fiets verkeerd staat. Echt zo sneu
weet (10-3-2024 om 21:40)
de genen die fietsen daar bekuren maar als je op de fiets bootschappen doe en je word dan ook nog bekuurt de zou ik zeggen pak met zen alle de auto lekker fris
Johnny (10-3-2024 om 19:01)
Die fietsen zijn het probleem niet maar dat tuig wat er in grote getalen rondhangt en er niks te zoeken heeft. Ruzies, stoer doen en jonge dames lastigvallen. En een smerige puinhoop achterlaten. Handhaving en politie doe daar eens wat aan als je winkelend publiek aan wil trekken.
Charlotte (10-3-2024 om 18:45)
Oehhhhh, fietsen op de stoep of je fietsje neerzetten waar dat niet mag, wat errug zeg. Gelukkig hebben de helden van de handhaving de wereld weer gered van de ondergang door een paar bonnen te schrijven... En die reacties hier ook weer he, 't slijm loopt er weer vanaf.....
Cookie-instellingen beheren