Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij controle rond winkelcentrum TREF Middelburg

Toegevoegd: 09-03-2024, 17.48 uur
Boetes bij controle rond winkelcentrum TREF Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Rondom het winkelcentrum TREF in Middelburg is zaterdag handhavend opgetreden. Naast dat er 25 waarschuwingen werden uitgedeeld, werd ook 12 keer een boete uitgeschreven.


De controle werd uitgevoerd door handhavers van de gemeente Middelburg. Zij handhaafden in het voetgangersgebied bij het winkelcentrum aan de Pottenbakkerssingel. In totaal 25 personen kregen een waarschuwing omdat ze hun fiets niet op de juiste plaats stalden. Bij het winkelcentrum geldt namelijk deels een parkeerverbod.

De handhavers schreven ook 12 bekeuringen uit. In alle gevallen ging het om personen die fietsten in het voetgangersgebied.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietsersbond (10-3-2024 om 12:02)
De boetes zijn weer groots. Als men eens zorgt dat er voldoende stallingen zijn en men eens wat "rode lopers" legt dat men daar niet de fietsen stalt zou al veel helpen. En ja doe eens wat voorlichting geven, misschien kunnen wij daar eens bij helpen.
Ditjes en datjes (10-3-2024 om 08:04)
@ Mijn mening zo te lezen doet u helemaal niets en zeer waarschijnlijk meerdere kansen gehad om de gajessen de gracht in te gooien:
F.de Koning (10-3-2024 om 06:34)
Zorg dan wel voor tenminste voldoende vakken om de fietsen in te plaatsen, want dat laat vaak te wensen over.
it's me (9-3-2024 om 22:52)
Prima gedaan, maar dit moeten ze wat mij betreft elke week doen. Ik kom er elke week en ALTIJD fietst er wel iemand. Echt geen dag, geen uur uitgezonderd.
Mijn mening (9-3-2024 om 19:26)
Ze kunnen beter wat doen aan het gajes wat daar zeer irritant aanwezig is en jonge dames lastig vallen. Als ik de kans krijg dan gaan ze de gracht in.
Sjaak (9-3-2024 om 18:42)
Prima actie ! kom AUB ook eens naar winkelcentrum Zuidpolder te Terneuzen. kan je in 1 uur €5000,- aan bekeuringen vangen !!!!! Fietsen door winkelcentrum, geen voorrang geven op zebrapad aldaar enz enz.
Cookie-instellingen beheren