Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Sporenonderzoek dodelijk ongeluk Sluis afgerond

Toegevoegd: 19-03-2024, 03.15 uur
Door: Roland de Jong

SLUIS - De Hogeweg bij Sluis waar maandagavond een dodelijk verkeersongeluk plaatsvond, is weer vrijgegeven. Het politie-onderzoek ter plaatse is afgerond.


Een uit België afkomstige motorrijder raakte rond 20.10 uur van de weg. In de berm raakte de man een boom waarna hij op het wegdek terecht kwam. Al snel bleek dat de hulpdiensten niets meer voor het slachtoffer konden doen. De weg werd afgesloten en verkeersanalisten van de Forensische Opsporing werden ingezet om de toedracht van het ongeval te onderzoeken.

Nadat de plaats van het ongeluk uitgebreid was vastgelegd, kon de motor rond 02.00 uur worden geborgen door VaRaMo uit Breskens. Enige tijd later kon de weg weer worden vrijgegeven. In de tussentijd assisteerden een medewerker van beveiligingsbedrijf DeltaSafe en een medewerker van het waterschap Scheldestromen bij het afsluiten van de Hogeweg.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (19-3-2024 om 10:34)
@Kees: of je past je aan de omstandigheden, zoals geleerd. Hier dus smalle weg, donker, en natuurlijk de verfoeide bomen van Kees. Aan de schade op de boom te zien is dit niet zachtjes gegaan. Sterkte aan de nabestaanden
Henk (19-3-2024 om 10:17)
Onzin kees 100! Het zijn de weggebruikers zelf die het gevaarlijk maken, niet de bomen langs de weg.
kees 100 (19-3-2024 om 07:10)
helaas Gelukkig blijven de wegbeherders wel vrolijk bomen vlak langs de wegen planten, als er dan iets mis gaat is het zeker met deze afloop, wie bedenkt er nu om bomen vlak naat en weg te zetten, traditie of niet gewoon geen bomen meer planten naast de weg. Kees
Cookie-instellingen beheren