Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man (24) spuugt op conducteur bij Kapelle

Toegevoegd: 17-04-2024, 14.13 uur
Man (24) spuugt op conducteur bij Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Bij een controle naar een vervoersbewijs in de trein bij Kapelle is vanmorgen een conducteur bespuugd. De man is aangehouden.

De conducteur wilde vanmorgen omstreeks 11 uur een 24 -jarige man controleren op het bezit van een vervoersbewijs. Deze controle mondde uit in een woordenwisseling. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats bespoog hierbij de conducteur en verliet vervolgens de  trein.

De man is door de politie aangehouden en zit nog vast voor verhoor.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (18-4-2024 om 00:12)
Droeftoeter met een persoonlijkheidsstoornis. Busje komt zo.
VdVonck (17-4-2024 om 23:12)
In het verleden ging ik voor mijn werk wekelijks met de trein. Mijn ervaring met conducteurs is dat je er altijd wel mee kan lachen. In het bijzonder de Brabanders
Jac (17-4-2024 om 22:19)
Ach..... gebeurd zo vaak dat we het al bijna normaal gaan vinden(NOT). Verloedering van normen en waarden, maar onze beleidmakers denken dat met een paar SIRE spotjes op tv en radio wel recht te breien(NOT)
Tja (17-4-2024 om 19:02)
Verwacht weer zon kansloos figuurtje uit schone Vlissingen, pauperdale uit Middelburg of Terneuzen waar geen treinen rijden vooralsnog succes ermee!;)
Jacob (17-4-2024 om 18:25)
@dus Rick roll jij keurt zulk gedrag goed nou dan ben je voor mij uit het zelfde hout gesneden.
Vlissinger (17-4-2024 om 17:05)
@Jaap, wat heeft dit met Zeeland te maken? Dit soort leeg narcistisch/antisociaal tuig komt overal voor. Deze gestoorde kansparel leeft in zijn eigen realiteit en vond kennelijk dat hij wel gratis mocht reizen. Want hij is zielig zonder huis. Gelukkig was hij alleen want conducteurs worden tegenwoordig ook door groepen jongeren aangevallen waar vaak ook zielige meelopertjes bijzitten die er zo graag bij willen horen. Die doen braaf wat de narcist hun opdraagt. Tja, lekker wegbezuinigen die mentale zorg. Het resultaat wordt steeds meer zichtbaar in Nederland. Te weinig zorg, te weinig gevangenissen, tbs en politie maar agressieve gekken met korte lontjes in overvloed. Gefeliciteerd Den Haag. Sterkte voor de conducteur(s).
Cookie-instellingen beheren