Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Man (24) spuugt op conducteur bij Kapelle

Toegevoegd: 17-04-2024, 14.13 uur
Man (24) spuugt op conducteur bij Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Bij een controle naar een vervoersbewijs in de trein bij Kapelle is vanmorgen een conducteur bespuugd. De man is aangehouden.


De conducteur wilde vanmorgen omstreeks 11 uur een 24 -jarige man controleren op het bezit van een vervoersbewijs. Deze controle mondde uit in een woordenwisseling. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats bespoog hierbij de conducteur en verliet vervolgens de  trein.

De man is door de politie aangehouden en zit nog vast voor verhoor.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (17-4-2024 om 16:57)
Er moeten werkkampen komen-voor dit soort figuren.Duizenden zijn, er ze komen naar Nederland/Europa. Ik weet werkkampen is een besmet woord. Laat ze sloten uitbaggeren of zo iets.Werken moeten ze.Kei hard. In de gevangenis? Ja dat willen ze wel.Onderdak en eten. Of gaat de NS weer iedereen de schuld geven met een paar minuten stil staan. O.M pakt de wortel van het kwaad aan.
Drica (17-4-2024 om 16:54)
@Jaap: Misschien heeft hij zn roots in Zeeland en was hij ff op familiebezoek ozi.
T tuig (17-4-2024 om 16:53)
direct nekschot
Ad Jonkers (17-4-2024 om 15:09)
Het meest lage om te doen; iemand die gewoon zijn werk doet op een schofterige manier behandelen. Zonder woon- of verblijfplaats? Voorlopig enkele weken vast houden in Torentijd!
Miranda (17-4-2024 om 15:00)
Op het station vanmorgen kwam er 1 abnormaal op bankje zitten en stak zijn joint op naast mij...jij stapte de trein in zou geen verrassing zijn dat het dat kereltje is...en denkt met zijn handelingen ver te komen.
Jacob (17-4-2024 om 14:53)
Van mij had de conducteur die aso in elkaar mogen slaan. Maar eigen rechter spelen mag niet natuurlijk in dit land. Ik had die klojo wel een handje geholpen
Cookie-instellingen beheren