Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Man (24) spuugt op conducteur bij Kapelle

Toegevoegd: 17-04-2024, 14.13 uur
Man (24) spuugt op conducteur bij Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Bij een controle naar een vervoersbewijs in de trein bij Kapelle is vanmorgen een conducteur bespuugd. De man is aangehouden.


De conducteur wilde vanmorgen omstreeks 11 uur een 24 -jarige man controleren op het bezit van een vervoersbewijs. Deze controle mondde uit in een woordenwisseling. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats bespoog hierbij de conducteur en verliet vervolgens de  trein.

De man is door de politie aangehouden en zit nog vast voor verhoor.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick Roll (17-4-2024 om 14:32)
Het blijft toch humor; Ik heb specifiek een auto aangeschaft omdat het OV belachelijk duur en nog een stuk langzamer en onhandiger is. De overheid wilde zogenaamd dat iedereen met het OV zou gaan; Maar maken het wel 3x zo duur om dat te doen. De NS verdient het volk wat ze nu vervoeren wat mij betreft. Ze hebben het zelf elitair gemaakt want normale mensen kunnen dat echt niet betalen die prijzen. En nu rijden er halflege treinen en stoot ik meer uit dan ik ooit gedaan heb. Goed plan van onze overheid weer, echt intelligente mensen met toekomstvisie daar.
Drica (17-4-2024 om 14:28)
Vroeger noemde men onbeschoft gedrag varkensachtig. Maar het gedrag dat tegenwoordig vaker naar buiten komt mbt onbeschoft gedrag is gewoon onbeschrijfelijk buitenaards. Die mensen doen ook maar hun werk. Ik hoop dat de vervoersbedrijven deze figuren via een afbeelding flink exposed op alle stations. Als dat verboden is ivm privacy mag een bewerkte afbelding toch wel?
Jaap (17-4-2024 om 14:19)
Wat heeft dit soort figuren in Zeeland te zoeken ???
Cookie-instellingen beheren