Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand leeg kantoorpand Goudend Middelburg

Toegevoegd: 21-04-2024, 22.09 uur - Update: 22-04-2024, 00.56 uur
Foto 2 van 16

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (22-4-2024 om 08:47)
had al lang gesloopt moeten worden. s'zomers wordt en vaak ingebroken en "feestjes" gevierd. dat is bekend maar er wordt niets tegen gedaan. tevens een oerlelijk gezicht.
Middelburger (22-4-2024 om 07:45)
Slooppand? Wanneer gaat dat gesloopt worden dan? Dit pand verkeert al jaren in deze staat zonder dat de gemeente er maar ook iets aan doet, omdat ze het zgn. niet op een aakkoord kunnen gooien met de eigenaar. Intussen werden wel kosten noch moeite gespaard bij de herinrichting van het Molenwaterpark, verbouwing van de schouwburg en om maar te zwijgen over de kosten van het bouwputfiasco en nu weer de extra miljoenen voor het politiebureau. Maar goed, het geheugen van wethouders werkt maar voor korte duur. Er wordt wel gesproken over het leefbaarder maken van Dauwendaele, ms. kan een wethouder 's avonds een kijkje gaan nemen rond het Goudend en in gesprek gaan met de ongure types die er rondhangen.
Cookie-instellingen beheren