Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Melding schietpartij Pablo Picassoplein Vlissingen

Toegevoegd: 13-05-2024, 20.21 uur - Update: 13-05-2024, 21.52 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De politie doet onderzoek naar een mogelijke schietpartij in Vlissingen. Bij de zoekactie naar de dader(s) is ook een politiehelikopter ingezet.

De politie kreeg omstreeks 19.15 uur de melding van een schietpartij in de omgeving van de Leeghwaterstraat. Ter plaatse bleek dat bij het Pablo Picassoplein een ruit en een kozijn van een appartement beschadigd waren geraakt. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De politie heeft een afzetting gemaakt.

In de omgeving werd tevergeefs gezocht naar de dader(s). Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Volgens een politiewoordvoerder zijn ook speurhonden opgeroepen. Eventuele getuigen worden gevraagd zich te melden bij de politie.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (14-5-2024 om 08:28)
Phfff m'n oud collega zal flink geschrokken zijn, vliegen er op je oude dag de kogels door je raam. Tijd dat men weer eens de boel gaat schoonvegen want dit gaat zo echt de verkeerde kant op met Vlissingen.
Jac (13-5-2024 om 22:02)
En al weer "prijs", verloedering van normen en waarden, word erger en erger met dat schorrie morrie. Wen er maar aan want dit krijgt onze overheid niet meer rechtgebreid. En zeker niet met het beleid wat ze al jaren voeren. Behoorlijk schrikken voor de mensen aldaar. Gelukkig (deze keer)geen slachtoffers als ik de berichten zo lees.
Cookie-instellingen beheren