Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km
61

Melding schietpartij Hercules Segherslaan Vlissingen

Toegevoegd: 14-05-2024, 05.21 uur - Update: 14-05-2024, 07.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie onderzoekt de melding van een mogelijke schietpartij bij één van de flats aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen vannacht. Maandag vond in de stad ook al een vermoedelijk schietincident plaats.


102

De politie kreeg rond 04.20 uur de melding dat bij de flat een knal was gehoord. Vervolgens bleek in de ruit van een woning een gat te zitten. De politie onderzoekt of dit een kogelgat betreft en heeft de omgeving afgezet met linten. Ter plekke is bewijsmateriaal veilig gesteld. Er zijn geen gewonden. Vooralsnog zijn er geen verdachten aangehouden. 

Gisteren werd in Vlissingen ook al onderzoek gedaan naar een vermoedelijk schietincident bij het Pablo Picassoplein. "Uteraard onderzoeken wij of de incidenten in Vlissingen met elkaar te maken hebben", zo laat de politie weten.

73

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (14-5-2024 om 21:17)
Inderdaad @Adjeee
Jumbo (14-5-2024 om 13:30)
Politie doet goed werk , het zijn alle extra verzonnen richtlijnen waar zij zich aan moeten houden . Zijn vast al camera beelden , maar ja die mogen ze vast nog niet delen .. wat nu wel tot extra schietpartijen en wellicht slachtoffers gaat lij(ei)denn En ja moet natuurlijk ook allemaal politiek correct en zeker geen duidelijke omschrijving geven , want stel je voor .
Jac (14-5-2024 om 11:32)
En dit is niet alleen Vlissingen, in de andere uithoeken van Nederlands is het niet veel anders, steeds meer grote stad praktijken. Uiteindelijk is dit het resultaat van het beleid wat onze regering jaren heeft gevoerd. Tijd om ook eens wat aandacht aan de leefbaarheid te geven en niet alleen maar bezig zijn met economische groei, het zonnepaneel en de elektrische auto(ook belangrijk, maar vergeet de rest niet).
Jaap (14-5-2024 om 11:26)
@Nina: “het kom maar binnen beleid” is precies de goede omschrijving, maar het is niet alleen een landelijk beleid, maar ook een typisch Vlissings beleid, dat al tientallen jaren bestaat. In de jaren 70 waren er al problemen met o.a. drugs, alle gemeentebesturen die er sinds die tijd geweest zijn, en dat zijn er heel wat, hebben weggekeken en hun kop in het zand gestoken. Daadkracht om de inmiddels vele problemen aan te pakken is er tot op de dag van vandaag nog steeds niet, kenmerkend voor Vlissingen. Wat er nodig is, is een keihard beleid, maar ja, Vlissingen blijft Vlissingen.
Vlissinger (14-5-2024 om 10:04)
De mensen in de reacties doen net alsof dit 10 en 20 jaar geleden al niet gebeurde in Vlissingen, vroeger was niet alles beter, vroeger ging het er nog veel gekker aan toe.
Someone (14-5-2024 om 09:33)
Ze moeten dat tuig eens op pakken! Het is de afgelopen jaren erg raak met los vliegend lood in Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren