Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km
61

Nog geen arrestaties voor schietincident Vlissingen

Toegevoegd: 13-05-2024, 22.25 uur
De politie onderzoekt of deze beschadiging komt door een kogel.
De politie onderzoekt of deze beschadiging komt door een kogel.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft nog niemand aangehouden vanwege het (vermoedelijke) schietincident maandagavond in Vlissingen. Het onderzoekt loopt nog.


102

De meldkamer van de politie kreeg rond 19.15 uur de melding dat in de omgeving van de Leeghwaterstraat schoten waren gehoord. Vervolgens bleek dat bij een appartement aan het Pablo Picassoplein in een ruit een gat zat. Of dit een kogelgat is, wordt nog door de politie onderzocht. De Minister Lelystraat en het Pablo Picassoplein werden afgezet met linten.

Na het voorval zette de politie onder meer een helikopter in om de dader(s) te achterhalen. Rond 22.10 uur liet een politiewoordvoerder echter weten dat er toen nog geen verdachten waren aangehouden. Verder meldt de politie dat eventuele getuigenverklaringen en camerabeelden nog altijd welkom zijn.

--> 73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (14-5-2024 om 11:13)
hoe kan je nu beelden delen die je volgens de privacy wet geen eens mag maken. je mag de openbare weg niet filmen volgens de wet. wel vraagt de politie om deze "illegale"beelden. wordt het dan ook niet eens tijd dat deze wet veranderd ??? hoe meer prive cameras hoe beter zou ik zeggen.
Mijn mening (14-5-2024 om 08:28)
Misschien de achtergrond van de beschoe bewoners eens onderzoeken, ze schieten niet zomaar op je huis lijkt me.
Jannie (13-5-2024 om 23:21)
Deze bewoner op de hoek woning tegen over de SPAR heeft camera beelde net als toen er een jongen onnodig in elkaar werd geroffeld door paar jongens. Het zal zo netjes zijn als hun beelden met politie zouden delen. En het begint hier kleine R-dam te worden. Het is gewoon aan het worden om met vuurwapens rond te schieten. Was er niet iets in nieuws langs gekomen wanneer mensen camera aan hun gevel hebben dat ze eventueel met ongeval of schiet incidenten beelden mogelijk moeten meewerken en ik denk dat als je het niet zou doen dat je iets van bewijs weg houdt waar de politie iets mee kan. Succes ermee dit zal niet de laatste keer wezen.
Cookie-instellingen beheren