Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
61

Inloopspreekuren wijkagent Middengebied Vlissingen

Toegevoegd: 20-05-2024, 09.40 uur
Afgelopen week werd onder meer geschoten in de Scheldestraat.
Afgelopen week werd onder meer geschoten in de Scheldestraat.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vanwege de recente reeks incidenten in het Middengebied in Vlissingen houdt een wijkagent de komende weken twee inloopspreekuren in de wijk.


102

Bewoners kunnen op zowel donderdag 23 als op donderdag 30 mei het gesprek aangaan met wijkagent Raoul Vallebella. Hij is op beide dagen vanaf 12.30 uur te vinden in het in- en uitloophuis aan de Vincent van Goghlaan. "Bewoners van het Middengebied met zorgen of vragen zijn hier van harte welkom", zo zegt de politie.

In Vlissingen vonden afgelopen week meerdere schietpartijen en een steekpartij plaats. Vanwege de incidenten wordt sinds zaterdag extra toezicht gehouden in het gebied. Afgelopen week werd ook al een inloopbijeenkomst gehouden waarbij onder meer de Vlissingse burgemeester Van den Tillaar aanwezig was.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (20-5-2024 om 12:24)
Je kan zoveel praten als je wilt.... maar uiteindelijk zul je toch het schorrie morrie van de straat moeten halen. Anders veranderd er niets.
Cookie-instellingen beheren