Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km
61

Overlastgever opgepakt voor mishandeling en vernieling

Toegevoegd: 19-05-2024, 03.18 uur
De persoon werd ingerekend in Middelburg.
De persoon werd ingerekend in Middelburg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond op het ZEP in de Mortiere in Middelburg iemand aangehouden voor mishandeling en vernieling. Dit gebeurde naar twee meldingen van overlast.


102

De politie kreeg 's avonds de melding dat iemand veel overlast veroorzaakte. De persoon was bedreigend en vervelend naar anderen toe, zo meldt de politie. Later op de avond kwam opnieuw een melding binnen van overlast. De persoon zat in iemand anders voertuig en uiteindelijk liep de situatie uit op een mishandeling waarvan aangifte werd gedaan.

"Middels opsporingswerk vonden wij de verdachte. Het bleek te gaan om één en dezelfde persoon", zo vertelt de politie op social media. Toen de politie de verdachte wilde inrekenen bij het Podium, verzette deze zich. Uiteindelijk kon de persoon alsnog worden ingerekend. Hij zit vast op verdenking van mishandeling en vernieling.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (21-5-2024 om 22:38)
Ik vind dat de Vlissinger gelijk heeft mbt het belachelijk maken van de Politie. Bij defensie maken ze ook actiefoto's voor social media, niets mis mee. Kan de burger tenminste zien wat er met haar/zijn belastinggeld is besteed. @Timsalabim - beetje overdreven om iemand zo te denigreren om een taalfout. Ben je leraar Nederlands, ofzo ?
bram goeree (21-5-2024 om 12:25)
De politie kreeg 's avonds de melding dat iemand veel overlast veroorzaakte. De persoon was bedreigend en vervelend naar anderen toe, zo meldt de politie. Later op de avond kwam opnieuw een melding binnen van overlast. De persoon zat in iemand anders voertuig en uiteindelijk liep de situatie uit op een mishandeling waarvan aangifte werd gedaan. dus een goed optreden van de politie vind ik en iedereen die commentaar op heeft moet zelf maar bij de politie gaan werken als ze denken dat ze het beter kunnen .en met de foto is niks mis hoor dat mag gewoon .veel korte lontjes en zeer lange tenen hier de laatste tijd .jammer
Timluchtkastelen (20-5-2024 om 17:59)
Maar over welke Vlissinger heeft Timsalabim het nu eigenlijk? En ik ben het eigenlijk wel eens met deze Vlissinger. Rare reacties hier om een foto. Getuigd van weinig niveau.
Timsalabim (20-5-2024 om 04:46)
De krabbels van Vlissinger vallen mij ook al geruime tijd op en vooral omdat het vaak ondoordachte krabbels zijn vol met taal en stijl fouten zonder enige fatsoenlijke interpunctie welk rechtstreeks uit de onderbuik lijkt te komen; dat laatste weet ik wel zeker ook. Misschien eerst even tot 10 tellen of je tekstje even nalezen voor dat je op de “verstuur” knop drukt??
VdVonck (19-5-2024 om 17:42)
@Vlissinger: Ga spelen joh, met je achterlijk geblaat iedere keer. Overal lever je commentaar op iedereen en weet je het wel even uit te leggen. Heb zelf jaren als Hoofdagent gewerkt dus Politie belachelijk maken? Zeker niet! Maar dit soort sensatiefoto's maakten wij niet. Mooie politiedame? Weet je hoe walgelijk denigrerend dat klinkt? Kneus!
Vlissinger (19-5-2024 om 13:41)
VdVonck, grijp jij kinderachtig altijd ieder dingetje aan om de politie belachelijk te maken? Niks actiefoto. Deze mooie politiedame laat gewoon even zien tot welk niveau dit soort anti sociale narcistjes horen. Namelijk laag bij de grond. Veel lager kan hij niet zinken. Goed werk van de politie.
Cookie-instellingen beheren