Weerbericht:
Bewolkt en lokaal motregen. Donderdag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen gezocht van mishandeling

Toegevoegd: 05-11-2007, 20.46 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Op het Baskensburgplein in zijn woonplaats werd zondag omstreeks 23.00 uur een 18-jarige Vlissinger door een onbekende persoon zonder reden van zijn fiets getrokken en in het gezicht geslagen.

De Vlissinger kwam vanuit de richting van de Van der Helstlaan. Op het Baskensburgplein passeerde hij een onbekende persoon, die hem plotseling achterna rende, hem van zijn fiets trok en hem enkele vuistslagen in het gezicht gaf.

Voordat de dader er vandoor ging gooide hij nog met de fiets van de Vlissinger. De 18-jarige liep een bloedneus, een gezwollen oogkas en een pijnlijke kaak op. De fiets raakte beschadigd.

Ten tijde van de mishandeling liepen daar een man en een vrouw met twee honden. De politie vraagt deze mensen zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844. Ook eventuele andere getuigen worden verzocht contact op te nemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren