Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Inbreker gewond na val van dak in Goes

Toegevoegd: 03-01-2008, 14.45 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - De Zeeuwse politie heeft donderdag om 00.30 uur in de tuin van een woning in de Couwervestraat in Goes een 35-jarige man uit Zierikzee aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak.

De bewoonster hoorde stemmen. Ze ging kijken en zag een man over het dak van de schuur lopen, ook bleek er een raampje vernield. Toen de vrouw een brul naar buiten gaf, viel de man van het dak in de tuin en liep hierbij een hoofdwond op.

Hij werd naar het politiebureau in Goes gebracht waar hij werd onderzocht door een arts. Deze verwees hem door naar het ziekenhuis. Ondanks de stemmen die de bewoonster hoorde, zijn er verder geen personen on de omgeving van de woning aangetroffen.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren