Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Cameratoezicht leidt tot aanhouding

Toegevoegd: 10-02-2008, 18.52 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het cameratoezicht in het centrum van Terneuzen heeft in de nacht van zaterdag op zondag tot de aanhouding van een Terneuzense dief geleid.

Rond 04.00 uur zag een alerte agent op zijn scherm dat van een restaurant aan de Korte Kerkstraat een reclamebord werd weggenomen. De agent gaf het signalement door aan zijn collega's op straat en direct werd de achtervolging ingezet.

De agenten troffen de man fietsend aan op de Noordstraat met het reclamebord onder zijn arm. De man werd direct aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar kon de 21-jarige Terneuzenaar weinig anders dan een bekennende verklaring afleggen.

Tegen de dief wordt een proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren