Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gas vrij na diefstal leidingen uit pand goes

Toegevoegd: 10-04-2008, 08.26 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De Goese brandweer is donderdagochtend ingezet nadat
een pand in Goes vol gas was komen te staan nadat uit het ge-
bouw enkele leidingen waren gestolen.


Op de leidingen was gas aangesloten en dat liep door het loskop-
pelen vrij het gebouw aan de Evertsenstraat in, aldus de politie. Omdat degene die de gaslucht had ontdekt niet meer naar binnen durfde werden rond 08.15 uur voor de zekerheid de DELTA en de brandweer met spoed ter plekke gestuurd.

Inmiddels is kans gezien om van buitenaf zowel het gas als de elektra van het pand volledig af te sluiten. De brandweer, die ter plaatse was met één blusvoertuig heeft ter plekke een nacontrole gedaan. Daaruit bleek das alles veilig was.


Van de dader(s) van de diefstal ontbreekt op dit moment nog ieder spoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (14-4-2008 om 22:49)
Vreemd dat de school (in het gebouw ernaast) dan niet ontruimd word in dit soort situaties. Bedoel je weet nooit direct de ernst van de zaak toch.
Gijs (10-4-2008 om 10:42)
Mijnsinziens is de gebruikte handelswijze om leidingen te stelen tevens een verkapte moordaanslag en de daders dienen dan ook als zodanig gestraft te worden.
Cookie-instellingen beheren