Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 208 km

Onderzoek naar vondst dode in auto

Toegevoegd: 26-05-2008, 21.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In het Kanaal van Gent naar Terneuzen bij Sas van Gent is maandag een auto gevonden met daarin een stoffelijk overschot.


De auto werd gevonden tijdens voorbereidend werk voor baggerwerkzaamheden van Rijkswaterstaat. De auto is na de vondst op de kade gezet bij de Zevenaarhaven. De politie is inmiddels een uitgebreid onderzoek gestart. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don lag het slachtoffer al lange tijd in de auto.

Het is vooralsnog niet duidelijk hoe de auto te water is geraakt. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.
 
Rijkswaterstaat heeft overigens ook nog enkele andere auto's aangetroffen. De politie onderzoekt die momenteel nog, maar vooralsnog gaat men er niet vanuit dat er nog meer stoffelijke overschotten worden gevonden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (27-5-2008 om 18:22)
Het hoeft hier niet om een dump te gaan, er word slechts gezegd dat er ook andere auto's in het kanaal gevonden zijn. Heb zelf een sleper gehad, en regelmatig in een kanaal over een autowrak gegaan. Vooral met een boot als de mijne merk je daar meestal gewoon niets van. Dus het stapelt zich wel op
R (27-5-2008 om 18:00)
Ik heb zo,n vermoeden dat het iemand is die al een tijdje vermist is. Ik noem geen naam,maar veel mensen zullen weten wie ik bedoel.
Fire (27-5-2008 om 13:20)
De auto's die in het kanaal zijn "gedumpt" zijn idd niet alleen voorzien van nederlandse kentekens. Dat het om een dump gaat is vrijwel zeker, omdat de auto's mogelijk met gebruik van grijpkraan in het kanaal terrecht zijn gekomen. Dit is tevens de oorzaak van de verfrommelde modellen.
Jordy (27-5-2008 om 11:14)
Schade aan de auto's komt zeer waarschijnlijk door de schepen die de auto's onder water raken. Heb het zelf mee gemaakt op een 110 meter lange binnenvaart tanker. Met de schroef een auto geraakt. Hoeft natuurlijk geen nederlander te zijn, misschien belg of fransman?
Bianca (27-5-2008 om 10:53)
Heb je ooit wel eens op vermist.nl gekeken hoeveel mensen er vermeld staan? Ik persoonlijk denk gelijk aan iemand hier uit de buurt die al een paar jaar vermist is, maar het kan net zo goed iemand zijn die hier ver vandaan wordt vermist.
J (27-5-2008 om 08:59)
Zou er dan niemand ooit als vermist zijn opgegeven? Zomaar verdwijnen is toch raar?
Cookie-instellingen beheren