Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man gereanimeerd na ongeluk M'burg

Toegevoegd: 05-06-2008, 16.57 uur
Man gereanimeerd na ongeluk M'burg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 83-jarige fietser uit Middelburg is donderdag om 08.55 uur gereanimeerd nadat hij tegen het portier van een auto was gereden.

Hij fietste door de Buitenruststraat in Middelburg en wilde een geparkeerde auto passeren. Een automobiliste (41) uit Breda wilde op dat moment uit haar auto stappen. De man kwam hierdoor ten val. Enkele agenten, die aanwezig waren in het kantoorpand van de politie aan de Buitenrus-tstraat, hadden gezien dat de man roerloos op straat bleef liggen. Zij bedachten zich geen moment en gingen naar de man toe waarna ze de man op straat reanimeerden.

Na enige tijd kwam de Middelburger weer bij zijn positieven. Het slachtoffer is na reanimatie met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Hij liep ook een hoofdwond op. Naar verluid gaat het naar omstandigheden goed met hem.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eljj (13-6-2008 om 11:51)
Iedereeen heeft het maar over regels en schuld deze arme man ligt wel in het ziekenhuis leef eens mee met een ander inplaats altijd maar te gaan discuseren wij wensen de familie veel sterkte en kom er maar gauw weer boven op
Nickey (7-6-2008 om 11:01)
Als voetganger,fietser,scooterijder,automobilist zijn we verkeersdeelnemers.Dus horen we allemaal op te letten in het verkeer.En een pluimpje voor deze agenten.
Andre (6-6-2008 om 15:28)
Wat lopen jullie nou over de max snelheid te zeuren binnnen de bebouwde kom, dat heeft er toch helemaal niks mee te maken. weest juist trots op ons landje dat we nog zulke behulpzame mensen hebben en dat ze die man niet hebben laten liggen !
Kennis (6-6-2008 om 12:47)
@ Verkeerskennis.. De snelheid binnen de bebouwde kom is omhoog gegaan voor scooters.. naar 45km/h.. Dus iemand anders heeft geen verkeerskennis.
Pandabeer (6-6-2008 om 11:12)
Schandalig dat iemand durf te zeggen, dat die man moet uitkijken. Deze man deed NIETS fout. Die vrouw moest uikijken.
Rincky (6-6-2008 om 09:36)
Ik kwam de straat in toen het was gebeurd.. Zie ik daar 2 man vechten voor iemands leven.. Echt knap dat je op zo een moment zo reageert. Het waren volgens mij niet eens agenten. De man had ook een redelijke hoofdwond. Ik ben blij dat hij het in elk geval gehaald heeft want hij lag echt stil