Weerbericht:
Sluierwolken, vooral in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Eieren zorgen voor brandmelding Vlissingen

Toegevoegd: 08-06-2008, 21.37 uur
Eieren zorgen voor brandmelding Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een pannetje met eieren heeft er zondagavond voor gezorgd dat de Vlissingse brandweer met twee wagens moest uitrukken.
 
De bewoonster van een huis aan de Van Dishoeckstraat had de eieren 's avonds op het vuur gezet maar ontdekte rond 20.35 uur dat er rook in haar keuken stond. Daarop werd de brandweer gebeld. Die rukte uit met een blusvoertuig en een hoogwerker.

De brandweer was binnen tien minuten ter plekke. Pas na enige tijd deed de bewoonster de deur open zodat de spuitgasten naar binnen konden om de situatie te bekijken. Al snel bleek dat alles meeviel. Wel moest de woning worden geventileerd.
 
De hoogwerker rukte na een half uur weer in, de bluswagen volgde enige tijd later. Voor zover bekend is er geen grote schade ontstaan.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (9-6-2008 om 17:32)
Dan nog moet je niet op de bank gaan dutten als je weet dat je een ei op het vuur hebt. En trouwens, als de vrouw gewaarschuwd werd door de buren, waarom ging ze niet naar buiten voor de brandweer er was?
DE Held (9-6-2008 om 11:25)
Rook is niet ontdekt door bewoonster zelf, maar door een buurvrouw. Een andere buurvrouw is over de schutting geklommen en heeft het pannetje van het vuur gehaald!! De bewoonster zelf lag te slapen op de bank.
Jan (8-6-2008 om 22:09)
Knap dat je na zo lange tijd ontdekt dat je nog zin in een ei had, vervolgens de brandweer belt en dan nog eventjes niet open doet... Vreemd geval.