Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Steekpartij na wildplassen in Middelburg

Toegevoegd: 08-06-2008, 17.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft een 17-jarige Middelburgse jongen opgepakt nadat hij een 41-jarige plaatsgenoot had gestoken met een mes.


De man hoorde rond 02.10 uur iemand tegen zijn woning aan de Vlasmarkt plassen. Hij zei de plassende jongen vervolgens dat hij daarmee moest stoppen en gaf hem een duw.

Vervolgens kwam de 17-jarige, een bekende van de plassende jongen, op de 41-jarige man af. Hij gaf hem vervolgens een kopstoot.

Hierna volgde een schermutseling waarbij de 41-jarige gewond raakte aan zijn duim. De politie onderzoekt het voorval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Je weet wie (11-6-2008 om 11:27)
De jongen stond te pissen , kreeg uit het niks een stomp van die man , andere jongen zei er wat van en HIJ KREEG toen de kopstoot van die man , jongen trok zn mes om de man af te schrikken , maar de man schrok er niet van en vloog de jongen aan en toen heeft DE MAN zichzelf aan zn duimpje verwond.
Vonck (9-6-2008 om 17:37)
De plassende jongen doet niets.. De ander loopt op de man af en geeft hem een kopstoot.. Nederland waar gaat dit heen? De straffen schrikken nou niet echt af he! Afstraffen die snotneuzen!