Weerbericht:
Vooral in het noorden een regen- of onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser gewond na ongeluk Krabbendijke

Toegevoegd: 07-06-2008, 01.29 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Een 16-jarige bromfietser uit gemeente Middelburg is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat hij in Krabbendijke in botsing was gekomen met een personenauto.


Rond 17.30 reed de bromfietser over de parallelweg. Toen hij de Oude Rijksweg wilde oversteken verleende hij geen voorrang aan een 38-jarige automobilist uit Krabbendijke. De automobilist remde nog maar kon een frontale aanrijding met de bromfietser niet voorkomen.

De ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft de jongen met een pijnlijke schouder en letsel aan zijn onderbeen voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Over de ontstane schade is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jj (8-6-2008 om 15:13)
Ik ben het helemaal met Jacco eens! En ik als automobilist vind het trouwens 3x NIKS dat brommers op de weg mogen rijden, laat ze maar fijn terug op het fietspad gaan rijden.
Arjan (8-6-2008 om 12:29)
Zo Jacco woon jij in een boomgaard???
Jacco (7-6-2008 om 20:18)
Zeur niet ik woon er tegenover die brommer reed veel te hard. Ze denken dat ze de hele weg voor zichzelf hebben...
Helmut (7-6-2008 om 19:14)
Als je oversteekt met de brommer zoals het hoort, dus niet schuin over de weg, heb je goed zicht op links en rechts en is er niets aan de hand. Toch mijn medeleven naar de brommer en ook zeker de autobestuurder.
Johnk (7-6-2008 om 18:32)
Ik weet ook niet dat dat daar een veel gebruikt oversteekpunt is. Beetje domme reactie dus om er van uit te gaan dat iedere automobilist daar de situatie kent en dus maar op moet passen. Alleen altijd knap lullig dat de niet veroorzaker het altijd geld kost, hoe je het ook draait of keert.
Kevin (7-6-2008 om 18:29)
Ik wens de scooter rijden veel sterkte maar daar rijden ze zeker te hard je mag daar 8okm/h maar even verder begint de auto weg maar ze beginnen daar al 100km/h terijden