Weerbericht:
Sluierwolken, in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Rijbewijs kwijt na achtervolging Vlissingen

Toegevoegd: 05-06-2008, 22.50 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft donderdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 28-jarige Vlissinger wegens het rijden onder invloed van alcohol.

Agenten zagen op de kruising Scheldestraat/Paul Krugerstraat een bromfiets met daarop twee personen door rood licht rijden. De passagier droeg geen helm. Na een korte achtervolging de bromfiets aan de kant gezet waarna beide personen elk met een bekeuring werden beloond.

De passagier kreeg een bon omdat hij geen helm op had en de bestuurder, de 28-jarige Vlissinger, omdat hij door rood licht reed. Verder bleek dat hij iets te veel alcohol had gedronken en werd hij meegenomen naar het politiebureau.

Daar bleek dat hij ruim 3,6 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij ter plaatse inleveren. Met een proces-verbaal op zak mocht hij later weer naar huis.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annelies (6-6-2008 om 11:03)
Je moet er niet aan denken dat ze onderweg een onschuldig iemand hadden aangereden
Sjaak (6-6-2008 om 10:39)
Maar goed ook, nooit meer terug geven dat rijbewijs.