Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje gewond na nachtelijke zwempartij

Toegevoegd: 08-06-2008, 12.37 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - In Arnemuiden is in de nacht van zaterdag op zon-
dag een meisje gewond geraakt na een nachtelijke zwempartij.
 
Het meisje was samen met een groep over het hek geklommen om een duik te nemen in het buitenbad van het Zwembad Arnemuiden aan de Koningin Julianalaan. Toen ze rond 02.15 uur weer weg wilde gaan, liep ze een flinke verwonding op aan haar onderarm.
 
De ambulancedienst kwam ter plekke om de gewonde te verzorgen. De brandweer kwam ook met spoed ter plekke omdat het meisje achter het hek lag en deze plek niet gemakkelijk bereikbaar was voor het ambulancepersoneel.
 
Over de ernst van het letsel van het meisje is niets bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
... (9-6-2008 om 19:57)
Laat ons lekker jong zijn. Waren jullie vroeger anders altijd zo braaf om om 8uur in je bed te liggen, je moeder in de tuin te helpen enzovoorts? Wij mogen toch ook lol hebben en kattenkwaad uithalen? Er is verder toch niks kapot gemaakt daar?
Saline (9-6-2008 om 17:47)
Net zoals je zegt er word elk weekend gezwommen daar dus je moet niet haar de schuld gaan geven van alles.. iedereen doet als hij jong is wel eens vand at soort dingen.. je bent gewoon schijnheilig als je zegt van niet.
Tamara (9-6-2008 om 17:35)
Had ze daar maar niet moeten lopen. Het mag immers niet snachts! Goed afstraffen thuis en doorsturen naar HALT. In de AH mag je 's nachts toch ook niet winkelen, waarom mag je dan wel in de nachtelijke uren zwemmen?
Vonck (9-6-2008 om 17:33)
Iedereen doet wel eens iets, dus nou niet heilig lopen doen. Dat hoort gewoon bij je jeugd. Maar over hekken klimmen om op andermans terrein te lopen klooien heet gewoon insluiping. Je hebt daar snachts niets te zoeken. Kijk trouwens wel uit met alochol en zwemmen ;)
Annelies (9-6-2008 om 14:21)
Er word ieder weekend in het zwembad gescheten en de kinderen moeten er maandag wel weer zwemmen. Daarom is het helemaal niet verkeerd dat het meisje eens gestraft is. Hoop dat deze jongelui deze geintjes nu uit hun hoofd laten.
Huppel (9-6-2008 om 12:11)
Was bijna vergeten hoe leuk het was om stiekem dingen te doen. Ah ja, die goede oude tijd. Ik denk dat die zure mensen jaloers zijn, ik zeker wel. Zou ook 's nachts willen zwemmen als het warm is. Mensen neem een voorbeeld aan dat meisje en haar vrienden en maak wat lol, word je minder zuur van ;)