Weerbericht:
Opklaringen, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Uitslaande brand in schuur Krabbendijke

Toegevoegd: 10-06-2008, 01.03 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - Een uitslaande brand heeft maandagavond een schuur op de hoek van de Platte Bank met de Verlengde Noordweg in Krabbendijke grotendeels in de as gelegd.
 
De brand in de schuur, die sinds eind vorig jaar te koop stond, werd rond 23.00 uur ontdekt. Brandweerploegen uit Kruiningen en Krabbendijke rukten uit om de brand te bestrijden. Bij de brand kwam de nodige rook vrij. Vanuit een sloot werd extra bluswater gepompt.
 
De oorzaak van de brand is nog niet bekend. De schade is aanzienlijk. Er raakte niemand gewond.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marieke (10-6-2008 om 13:04)
Er zijn geen woorden voor; bij mij komt gelijk de gedachte 'brandstichting' op. Altijd rommelt het daar langs de dijk met deze brand als absoluut dieptepunt. Een hek met slot vormt blijkbaar geen belemmering. Ik voel mij niet meer zo prettig in Krabbendijke.