Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Auto in de sloot bij Grijpskerke

Toegevoegd: 14-06-2008, 17.43 uur
Auto in de sloot bij Grijpskerke
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - Op de Oostkapelseweg bij Grijpskerke is zaterdag een bestuurder met zijn auto in de sloot terecht gekomen.


Het ongeval vond rond drie uur plaats toen de bestuurder moest uitwijken voor een overstekende kat. Door de manoeuvre raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en reed over het fietspad de sloot in.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De auto raakte beschadigd en is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (16-6-2008 om 10:47)
Zelf heb ik ooit een kat doodgereden, bij een soort situatie als deze. Juist omdat ik bewust NIET uitweek. Het was niet zo leuk om die kat achteraf te moeten opruimen en daarna de eigenaar te gaan vertellen wat er gebeurd was, maar alles beter dan een mens in gevaar brengen.
Ronald (16-6-2008 om 10:46)
Voor hetzelfde geld, was de bestuurder tegen een boom tussen fietspad en weg geklapt, of had ik net met m'n kinders over het fietspad gefietst.
Sosa (15-6-2008 om 19:11)
Oh en Vaisonne je wijkt uit voor een vogel die op je ruit dreigt te klappen en rijd vervolgens een kind dood wat dan? gelieve nadenken voor dat je een reactie plaatst.
Sosa (15-6-2008 om 19:03)
Wat een belachelijke beredenering Vaisonne. Als je op safari gaat dan ga je daar heen om die dieren te zien en dan rijd je ook door hun territorium en moet je rekening houden met de dieren die daar rond lopen.
Laura (15-6-2008 om 13:39)
Nou Vaisonne ik ben toevallig wel een dierliefhebber en we wonen nou eenmaal niet in Afrika maar in nederland, mijn hond moet ook aan de lijn. Nu is het zonder gewonden afgelopen, maar wat als er zwaargewonden waren gevallen of erger nog doden? En Ka, egels en konijnen hebben geen baasjes!!!
Ka (15-6-2008 om 11:38)
Nu heeft de kat het weer gedaan.. pff, laat Den Haag het niet horen, ze zouden het nog serieus nemen ook! Eerst katten aanlijnen, daarna konijnen, egels en andere dieren en tot slot de mens!!! Wat een onzin. Voor de bestuurder heel erg vervelend. Gelukkig geen gewonden, alleen materiële schade.
Cookie-instellingen beheren