Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (19) overleden na verkeersongeval

Toegevoegd: 27-06-2008, 08.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - In een sloot langs het Mispad in Hulst is vrijdagmorgen rond zeven uur het stoffelijk overschot aangetroffen van een 19-jarige automobilist uit de gemeente Hulst.


Het slachtoffer zat in zijn auto die in de sloot lag. Vermoedelijk is de auto in de nacht van donderdag op vrijdag tussen één uur en half twee met hoge snelheid na een flauwe bocht van de weg geraakt en tegen een damgat aangereden. De auto is hierna vermoedelijk over de kop geslagen tot stilstand gekomen in de sloot.

De politie Zeeland heeft ter plaatste een technisch sporenonderzoek gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lilybeth (27-6-2008 om 14:02)
Veel te jong gestorven.... samen met mijn gezin wens ik, de ouders, familieleden en alle vrienden en vriendinnen, heel veel sterkte toe !! het lachend gezicht van jou zal niet meer te zien zijn in cafe in"t zicht der schelde.... rust zacht ........
Marlou (27-6-2008 om 13:51)
Niet alle 19-jarige automobilisten rijden in een gepimpte MTV- bak, en tijden steevast te hard. Misschien is dat ook wel een verkeerd beeld
Taz (27-6-2008 om 13:49)
Ik ben zelf ook een bestuurder van 19 jaar. Die 'jonge' leeftijd wil absoluut niets zeggen over onverantwoordelijk rijgedrag. Uitwijken voor een konijn is misschien ook een optie?
Kees (27-6-2008 om 13:47)
Dit is te verschrikkelijk voor woorden, je lag in de sloot terwijl ik voorbij reed en ik heb je auto niet zien liggen! Rust zacht!
Doortje (27-6-2008 om 13:29)
Heel erg veel sterkte gewenst aan de familie en vrienden het is gewoon niet eerlijk zo jong nog
Heidi (27-6-2008 om 13:14)
Familie en nabestaanden en ook vrienden heel veel sterkte gewenst met dit zware verlies in wat een feestelijke tijd had moeten zijn voor de jongens...
Cookie-instellingen beheren